Server Bans

Heb jij een serverban gekregen en vind je hem onterecht? Stuur dan een e-mail naar de IRC-Operator die jou deze ban heeft gegeven.

- CLOAKING
- CLOAKING
- CLOAKING
- CLOAKING
- CLOAKING



Weet je niet wie de ban heeft gezet, dan kun je mailen naar CLOAKING . Voor overige problemen kun je ons ook altijd mailen op bovenstaande adressen.

Help, ik kan niet meer in een bepaalde room komen!
Blijkbaar ben je verbannen door een van de beheerders van de chatroom. Heb jij geen idee wat de reden van de ban kan zijn geweest? Neem dan contact op met de eigenaar van de chatroom. Om te kijken wie de eigenaar van de chatroom is, typ je: /msg chanserv info #chatroom
Als je weet wie de eigenaar is kun je kijken of hij/zij online is met het commando: /whois nicknaam. Als dat het geval is, kun je via /query nicknaam een privé-chat met hem of haar beginnen.
Het heeft in ieder geval geen zin om in #Help te vragen of de ban weg gehaald kan worden. De beheerders van de room mogen zelf beslissen wie wel en niet toegang heeft tot de room. Wij halen dan ook geen roombans weg.

Ik ben van de server gezet met de tekst: “Spammen is niet toegestaan”
Op onze server draait een spamfilter. Dit spamfilter geeft gebruikers automatisch een serverban als er reclame wordt gemaakt voor een andere servers of links gestuurd worden die besmet zijn met virussen.
In de regels die je te zien krijgt als je op de server komt staat duidelijk vermeld dat reclame maken voor een andere servers niet toegestaan is. Doe je dit toch, dan krijg je een ban en mag je drie dagen niet op onze server komen chatten. Het heeft geen nut om ons hier over te mailen, deze verwijderen wij niet.
Als er gemerkt wordt dat een persoon te vaak reclame maakt voor andere servers, dan zullen wij diegene een permanente ban geven.

  Advertentie

  Statistieken

  Online
  • Chatters 304
  • Opers en admins 12
  Totaal bij ons geregistreerd
  • Chatters 494
  • Chatrooms 142